top of page

Premiär för Juridiska Föreningens nyhetsbrev!


Här presenteras vad som kommer att ske i föreningen under den aktuella månaden.

Vi vill först och främst tacka alla som besökte Juristdagarna. Ett stort tack till ledningsgruppen för ett utmärkt jobb!

Kalendarium

4/11 Fredagsfest! Fira in helgen på Juristernas hus (17.00 – 23.00) följt av utgång till Sturecompagniet. JF-medlemmar har gratis inträde på Sturecompagniet. Ta med Mecenatkortet. Strikt 20-årsgräns.

6/11 Ansökningsdag; Roschier – Nordic Business Academy

Ansök till utbildningsprogrammet för studenter senast den 6/11.

Mer info: http://www.roschier.com/careers/nbla/about-program

12/11 Halvvägssittningen! Riktar sig till dem som läser processrätten och har kommit halvvägs in på utbildningen. Eftersläpp 22.00.

Boka din biljett senast 7/11 via jurstud.biz/boka

17/11 Prisutdelning för Wistrand casetävling. Äger rum hos Wistrand kl 18.00. Anmäl dig senast 10/11 till casetavling@wistrand.se

18/11 Förvaltningsfesten! Riktas sig till dem som läser förvaltningsrätten. Eftersläpp 22.00. Boka din biljett senast 13/11 via jurstud.biz/boka

23/11-27/11 Nordiska veckan

26/11 Årsbalen på Hasselbacken följt av eftersits på Juristernas hus. Boka din biljett senast 10/11 via jurstud.com/boka.

Missa inte heller Torsdagspubarna på Juristernas hus!

Aktuellt

Årsbalen

Juridiska Föreningen vid Stockholms universitet välkomnar er till Årsbalen 2016!

Enligt tradition äger Årsbalen rum den sista helgen i november och i år kommer tillställningen att gå av stapeln den 26 november i Hazeliussalen på Hasselbacken.

Efter balen kommer bussar ta oss ifrån Hasselbacken till Juristernas Hus där eftersitsen äger rum! På eftersitsen bjuds det på mat och dans ända fram till kl. 05 på natten! Alla är välkomna till eftersitsen, även om du inte fick en biljett till balen! Eftersitsen ingår givetvis för alla balens gäster. Självklart är även icke-medlemmar välkomna på eftersitsen, men vi ber er skriva upp er på listan via www.jurstud.com (möjligt från och med 10/11).

Internationella kommittén

Det är mycket som händer inom den internationella kommittén den kommande månaden. Den 13-17onde åker resegruppen till Wien för att bland annat besöka FNs huvudkontor, OPEC och Sveriges ambassad. ILM har en sittning för att lära utbytesstudenterna lite om svensk studenttradition den 17e nov. Den 23-27e går Stockholms Nordiska vecka av stapeln. Veckan inkluderar; hytte, byråbesök, sittning, bal och mycket mer. I år verkar trycket på Stockholms NV vara stort vilket är extra kul! Följ Nordiska veckan på Facebook för mer information.

Underhållningsmästeriet

Bandet, Luciagruppen och Spexgruppen övar inför kommande framträdanden. Alla medlemmar är välkomna tisdagar kl. 17.00!

Följ oss och ta del av mer information;

Facebook: Juridiska föreningen Stockholm

Instagram @jfstockholm

Webb: jurstud.com

Hälsningar,

Juridiska föreningen vid

Stockholms universitet

Arkiv
bottom of page