top of page

Juristernas Hus.

Lokalerna

Lokalerna
Lokalerna

I Juristernas Hus finns totalt 5 olika utrymmen, av skiftande karaktär, för uthyrning. Samtliga lokaler i huset har tillgång till trådlöst Internet.

 

Totalt ryms maximalt 300 personer i husets lokaler.

Skandia

Skandia

 

Yta - 185m²

Skandia utgör husets hjärta varifrån dörrar leder vidare till samtliga andra utrymmen. Här finns också en bardisk och ingången till köket samt utgång till uteplatsen. Från Skandia når man också husets herr-, dam- och handikapptoalett samt garderoben.

Skandia
Casselrummet

Casselrummet

 

Yta - 47m²

Casselrummet är husets egna lilla loungeområde och lämpar sig väl som ett avskiljt avslappningsområde eller liknande i samband med exempelvis företagspresentationer i Reinholdsalen. I rummet finns också en bardisk direkt från köksutrymmet med ett jalusi för att lätt kunna sluta till rummet.

 

Casselrummet har under början av 2007 genomgått en upprustning i form av nya möbler och modernare inredning.

Reinholdsalen

Reinholdsalen

 

Yta - 185m²

Den största lokalen kallas för Reinholdsalen, döpt efter husets byggherre. Via två entrédörrar från Skandiarummet kommer man in i salen som lämpar sig för väl för både middagssittningar och företagspresentationer / föreläsningar. I salen finns plats för upp till cirka 80 personer med bord eller 150 personer i biosittning. Salen rymmer också ca 130 personer vid uppdukade bord för middagar. Längst fram i lokalen finns en upphöjd scen och en komplett ljud- och ljusanläggning finns också tillhands med tillgång till trådlös mikrofonutrustning/myggor och skärmar för datapresentationer via digitala projektorer.

Skandia
Wallenbergsalen

Wallenbergsalen

 

Yta - 80m²

Den nyrenoverade Wallenbergsalen ligger en våning upp dit en trappa direkt från Skandia leder. Lokalen är väl lämpad för skolsittning och har tillgång till både whiteboard och en tv som lätt ansluts till en bärbar dator. Salen går mycket enkelt att möblera om för att anpassas till mindre möten för grupper om 10-25 personer i styrelse-sittning eller för ca 40 personer i lektionssalssittning. Direkt i anslutning till salen finns en toalett. Observera att lokalen endast nås via trappor.

334374209_598549058959354_1944027637264219576_n.jpg
Punschverandan

Punschverandan

 

Yta - 19m²

Som en extra tillbyggnad, ”fritt hängande i luften” och med utsikt över campus, ligger husets egen punschveranda med tillhörande balkong och egen ingång. Punschverandan nås genom Casselrummet eller genom den egna ingången och är därmed helt avskiljd från övriga utrymmen i huset. Rummet lämpar sig väl för mindre gruppmöten för mellan 4-8 deltagare. Punschverandan har under 2007 genomgått en totalrenovering.

Jurist_Möte_20220616_013 (1).JPG
bottom of page