top of page

Meddelande till nyaantagna

Medelande till nyaantagna till juristprogrammet hösterminen 2020.

Hej och grattis till alla som blivit antagna till Sveriges mest sökta program!

I och med rådande omständigheter undrar ni säkert vilken form er undervisning kommer att ha och ifall ni kommer att få en inspark när ni börjar på Stockholms Universitet.

Del A av terminen blir på distans. Sedan ska utbildningen under del B återgå till vanlig undervisning på plats. Detta innebär att er andra kurs (Europarätten), och resterande kurser, kommer att ske på plats så länge omständigheterna tillåter det.

Insparksansvarig (Evelina Siska) och hennes insparksfiskaler har beslutat att skjuta upp insparken och istället förbereda mindre ”Corona-vänliga” event på distans samt mindre event på plats i Stockholm - för de som bor i Stockholm och vill börja studentlivet redan under er första kurs.

Den officiella insparken (fadderiet) drar igång när alla är på plats (faddrar som fadderbarn) direkt då Europarätten börjar i mitten av Oktober. Så vare sig du kommer bo i Stockholm eller bo någon annanstans under JIKen så ska du inte oroa dig - insparken har blivit utformad så att alla kommer få möjligheten att lära känna universitet, varandra och de äldre kursarna.

I och med omständigheterna så har fadderledargruppen sett över hela insparken (eller fadderiet som vi kallar det) och jobbat intensivt med att skapa ett oförglömlig inspark för er Oktober - December! Detta kommer ni inte vilja missa! Så håll ut nu, så ses vi i höst!

Om ni har några frågor eller funderingar tveka inte att mejla evelina.siska@jurstud.com

Ha en fantastisk sommar!

Arkiv
bottom of page