top of page

Delphis Studentstipendium


Pressmeddelande Advokatfirman Delphi 2016-12-20

Anton Eriksson är vinnaren av Delphis studentstipendium

För andra året i rad utlyste Advokatfirman Delphi ett stipendium inom affärsjuridik för studenter som läser sin sjätte termin eller senare på juristprogrammet. Finalisterna fick under torsdagskvällen muntligt presentera sina lösningar inför en jurygrupp bestående av jurister från Delphi.

Anton Eriksson, från Uppsala universitet, är den lyckliga vinnaren av 25 000 kronor samt en sommarnotarietjänst under sommaren 2017 på ett av Delphis kontor.

"Det känns surrealistiskt och framför allt fantastiskt kul. Det har varit oerhört roligt att vara med och det var ett spännande case som var intressant av lösa. Att ha vunnit hela grejen är fantastiskt roligt", säger Anton.

Juryns motivering

"Efter en väl genomförd analys av omständigheterna och en god rättslig bedömning med tydlig problemställning och väl avvägda lösningsförslag genomförde Anton en säker och förtroendeingivande presentation", säger David Aversten, executive partner och jurymedlem.

De som får var sin mentor från Delphi under 2017 är Christoffer Malmström och Karolina Carlsson, båda från Uppsala universitet. Tanken med mentorskapet är att studenterna ska få en inblick i yrkeslivet på en advokatbyrå genom att ta del av en affärsjurists erfarenheter.

Arkiv
bottom of page