top of page

Talanger till Studentpoolen Stockholm!


Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt: Vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Om Delphi

Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet våra klienter i internationella ärenden.

Vi är totalt omkring 185 medarbetare, varav fler än 120 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Din profil

Vi rekryterar nu kvällsreceptionister till vår studentpool på Stockholmskontoret med planerad start i december. Du är ansvarstagande och flexibel till ditt sätt, har en positiv inställning och en mycket god servicekänsla. Du är driven och har en hög arbetskapacitet. För att söka tjänsten bör du ha läst några terminer på juristlinjen, ha goda studieresultat och ett intresse för affärsjuridik.

Som kvällsreceptionist tar du emot besökare, svarar i växeln, beställer bud, utför jävskontroller och övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Tjänsten omfattar 1-2 dagar i veckan med arbetstid mellan kl. 15.30–20.15.

Vad erbjuder vi?

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra.

Som en del av Delphis studentpool får du en värdefull inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå. Du ges möjlighet att delta i vissa utbildningar inom ramen för Delphiakademien och vi erbjuder ett brett utbud av sociala aktiviteter under terminen. Vår förhoppning är att du ska växa med oss och börja jobba som biträdande jurist hos oss när du är klar med dina studier.

Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Kontakt och ansökan

För mer information kontakta Sofia Engström, HR Coordinator, 0709 – 25 25 09 eller sofia.engstrom@delphi.se.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan på delphi.se/karriar!

Arkiv
bottom of page