top of page

Advokatfirman Lindahl söker biträdande jurister!


Börja din karriär på en av Sveriges ledande advokatbyråer

Nu börjar rekryteringen av nya medarbetare till Lindahl Stockholm med start i februari 2017. Lindahl är en av Sveriges ledande advokatbyråer med närmare 400 medarbetare på sex kontor i Sverige. Under 2015 tilldelades vi det prestigefyllda ”Stora klientpriset” efter att analysföretaget Regi kartlagt nöjdheten bland köpare av juridiska tjänster.

Lindahl Vi är en affärsjuridisk fullservicebyrå och har en absolut spetskompetens inom bl.a. IT, telekom och media, immaterialrätt, process och life science. För att säkra kompetensen för framtiden och fortsätta bygga vår verksamhet kommer vi att anställa juniora biträdande jurister med start efter årsskiftet.

Vi kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. Du får arbeta i högt tempo med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor samt delta i Lindahls nationella utbildningsprogram för jurister.

Din profil Vi söker dig som är i slutskedet av din tingstjänstgöring eller som i januari tar din examen från juristprogrammet, med dokumenterat goda resultat. Utlandserfarenhet och examen inom annat område än juridik är meriterande. Arbetet är av internationell karaktär så dina kunskaper i engelska är mycket goda.

Vi söker efter nya drivna kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om klienternas verksamhet och utvecklas till en duktig affärsjurist. För att trivas hos oss är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Ansökan Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från juristutbildning. I ditt personliga brev ber vi dig skriva vilket juridiskt område du är intresserad av. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt! Du laddar upp din ansökan via: https://goo.gl/0EFYDX

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Josefina Rönnblom, HR Specialist, josefina.ronnblom@lindahl.se. För att få en inblick i vad som händer på Lindahl – följ oss på facebook ”Lindahl Karriär” eller på instagram @lindahlkarriar

Arkiv
bottom of page