Lindahl rekryterar en kvällsassistent!

25 Sep 2016

 

 

Studerar du juridik och vill ta ett steg på vägen till en karriär som affärsjurist? Vad kul, då kan vi erbjuda dig möjligheten till extrajobb vid sidan av studierna i vår studentpool.Vad innebär det att arbeta i Lindahls studentpool?

Som en del av Lindahls studentpool har du chansen att jobba på en av Sveriges största och ledande affärsjuridiska advokatbyråer, redan under studietiden. På vårt kontor i Stockholm arbetar juriststudenter i vår reception, i vårt bibliotek och som assistenter.

Just nu så vill vi rekrytera en kvällsassistent till vår studentpool. Som kvällsassistent arbetar du ett till två pass i veckan à fyra timmar. Du arbetar även extra under semestertider samt vid arbetstoppar. Du bistår våra jurister med administrativa uppgifter som kan innebära allt från att kopiera stora dokument och göra översättningar till mindre rättsutredningar.Är du den vi söker?

Vi söker dig som är positiv, noggrann och ansvarstagande. Vi kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. En komplett ansökan innehåller CV, personligt brev och betygskopior. Du laddar upp din ansökan via www.lindahl.se/ledigatjanster. Just nu så söker vi dig som läser termin 4 eller 5 på juristprogrammet i Stockholm!

Om du har frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Josefina Rönnblom, josefina.ronnblom@lindahl.se

Please reload

Arkiv
Please reload

Huvudsamarbetspartners

Samarbetspartners

Du hittar oss även på

Juridiska Föreningen
vid Stockholms Universitet.
Frescativägen 16, 114 18 Stockholm
Tel: 08-15 69 71
Org.nummer: 802008-9614

Copyright © JF Stockholm 2019

Så här hanterar vi Cookies och PUL