top of page

Yoga

JF-facebook.png

I en tid av konstant uppkoppling och fokus på att prestera och leverera är stress ett naturligt inslag i vardagen. Om vi inte får tillräckligt med återhämtning påverkas kroppen negativt, därför behöver vi lära oss hantera stress. Stresshantering är inte bara en nödvändighet för att må bra – det har också blivit en avgörande kompetens för långsiktig framgång.

 

Att skaffa sig verktyg för en effektiv stresshantering är därför en klok investering för långsiktigt välmående. 

Universitetsstudier ställer högre krav på dig som student att själv sätta upp gränser, skapa goda rutiner och avgöra vad som är tillräckligt. I denna workshop presenteras vad som skapar stress, hur stress uppstår, när den blir skadlig och hur du kan lära dig att hantera stress både kort- och långsiktigt. Vi lägger extra vikt vid hur du kan förbättra din studiesituation, utveckling av individuella förhållningssätt, medvetenhet och strategier som stärker din förmåga att fokusera och prestera under press och öka ditt välmående.

 

Detta kommer att integreras med kortare övningar i medveten närvaro. 

Du är varmt välkommen till en spännande och lärorik stund tillsammans med oss!

När: 11 maj kl 16:30 – 18.30

Var: Online via Zoom

Detta är ett kostnadsfritt evenemang för alla studenter på Stockholms Universitet.

Anmäl dig Här

Föreläsare: Filippa Michelle Kronsporre. Filippa är utbildad hälsokonsult och har arbetat med mental och fysisk hälsa sedan 2017. 

Arrangör: Juridiska Föreningen Stockholm och Stockholms Universitets Studentkår. 

bottom of page