top of page

tis 05 okt.

|

Norrmalm

G&D - equity capital markets

Registrering är stängd
Se andra evenemang
G&D - equity capital markets
G&D - equity capital markets

Tid och plats

05 okt. 2021 16:30 – 19:00

Norrmalm, Hamngatan 2, 111 47 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Gernandt & Danielsson är marknadsledande inom kapitalmarknadsrätt i både Sverige och Norden. Vi bjuder in dig som studerar juridik på Stockholms universitet till vårt kontor för föreläsning och mingel i samarbete med Nasdaq Stockholm med fokus på equity capital markets.

Anmäl er här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdY5M5HfOBGYXz3mkrkRE8iAW_qb8IhUMZDFFm5bZvwGDXhYQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Datum: 5 oktober Tid: 16.30-19.00 Plats: Hamngatan 2, Stockholm

Vi inleder eftermiddagen med att Niclas Holmberg, Managing Director Listings på Nasdaq Stockholm, berättar om börsintroduktioner, trender och noteringsklimatet i Sverige. Därefter tar våra jurister, senior associate Daniel Sveen och associate Josefine Jonsson Tepavac, vid och berättar om deras jobb vid noteringsprocessen genom några framgångsrika exempel. Vi avslutar med ett mingel där du får möjlighet att träffa juniora och seniora jurister och ställa dina frågor om börsintroduktioner, kapitalanskaffningar och andra komplexa transaktioner eller om livet på affärsjuridisk byrå och jobbmöjligheter hos oss.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Hannah Öst, Talent Acquisition Manager (hannah.ost@gda.se). Känner du dig sjuk eller har sjukdomssymptom ber vi dig höra av dig till oss för att avboka din plats på eventet.

Vi ser fram emot en inspirerande och trevlig eftermiddag/kväll tillsammans!

Observera att det är max 30 studenter som får plats på eventet.  Har ni fått plats på eventet kommer ni att bli kontaktade. Om det blir fullt hamnar ni på väntelista och kan bli kontaktade i efterhand.

Kontakta louise.stridsman@jurstud.com om ni har fått förhinder och inte kan dyka upp på eventet.

Dela detta evenemang

bottom of page