top of page

JURISTDAGARNA SÖKER PERSONAL

Är du social, strukturerad och en riktig lagspelare? Vill du vara en viktig del av Nordens största arbetsmarknadsmässa för juriststudenter? Då söker vi dig.

I höst är det dags för Juristdagarna igen. Vi söker nu personal som tillsammans med ledningsgruppen och utställarna vill bidra till att göra årets JD så bra som det bara kan bli. Som personal för Juristdagarna får du möjligheten att nätverka närmare med utställarna, lära känna studenter från andra terminer och som avslut gå på JD:s storslagna bankett. Som mässvärd är du utställarnas högra hand under mässdagen och ser till att allt rullar på i din sektion. Garderobs-, teknik- och logistikansvariga gör precis vad det låter som, ansvarar för garderoben, tekniken eller logistiken på mässan. Varje sektion har en sektionsansvarig som har huvudansvaret för sektionen och personalen.

För att ansöka går du in på juristdagarna.se och under fliken "Personal". Lämna dina uppgifter, och en kort beskrivning av dig själv samt en motivering till varför just DU vill vara en del av Juristdagarna 2017.

Vi ser fram emot din ansökan! Eventuella frågor ställs till personalansvarig Julia Demitz på julia.demitz@jurstud.com eller 070-4337685

Arkiv
bottom of page