top of page

Följ med JF till New York!


Är du intresserad av FN och internationell rätt? I juni åker Juridiska Föreningen iväg på en studieresa till New York för att få en unik inblick i hur internationell rätt tillämpas i praktiken. Resan kommer bland annat att erbjuda besök på FN:s högkvarter, Svergies represenation, General attorney, diverse advokatbyråer och några av stadens kändaste universitet. Under resan kommer det givetvis även att finnas tid för en sittning och sightseeing i staden som aldrig sover. Ta chansen och följ med på en oförglömlig resa som ger dig en unik inblick i hur det är att arbeta som jurist i en internationell miljö, samtidigt som du lär känna juriststudenter från olika terminer. Börja sommaren med ett oslagbart och magiskt äventyr! Datum: måndagen den 5 juni – onsdagen den 14 juni 2017 Pris: ca 9 500 kr I priset ingår flyg tur och retur, boende samt inträde till besöken. Anmäl dig till resan genom att skicka ett mail till european.coordinator@jurstud.com. Sista anmälningsdag är den 15 april 2017. Sista betalningsdag är den 31 april 2017. Observera att vi endast har 14 platser att erbjuda och att det är först till kvarn som gäller. Har du några frågor angående anmälan eller resan i övrigt - tveka inte att kontakta oss! Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Erik Lindqvist erik.lindqvist@jurstud.com Ingel Johanna Hirv ingel.hirv@jurstud.com Alexander Ahlfront alexander.ahlfont@jurstud.com Davud Vasseghi davud.vasseghi@jurstud.com

Evenemang på Facebook:

Arkiv
bottom of page