top of page

Vill du bli en bättre förhandlare? Då är det dags att ansöka till Vinges temadag Förhandlingsteknik


Effektiv förhandling och konflikthantering är en nyckel till att bli en bra jurist. Onsdag den 28/9 bjuder Vinge in studenter att delta vid ett heldagsevent med tema förhandlingsteknik.Dagen består bland annat av ett föredrag av Christina Kokko och Niklas Elofsson, två av Vinges skickliga förhandlare och problemlösare, samt ett förhandlingsspel framtaget av Harvard Law School som låter dig omsätta dina nyvunna insikter i praktiken.

Christina Kokko är delägare och advokat i Vinges M&A-grupp. Hon har omfattande erfarenhet av att förhandla en mängd olika typer av avtal åt svenska och internationella klienter, särskilt i anslutning till företagsförvärv, riskkapital och bolagsrättsliga frågor. Niklas Elofsson är advokat i Vinges tvistlösningsgrupp. Han företräder svenska och internationella företag vid domstolsprocesser, skiljeförfaranden och förhandlingar.

I sann Vingeanda bjuds du på alla måltider och självklart finns möjlighet att samtala med såväl jurister som HR-personer under dagen och kvällens middag. Vi vågar lova dig en riktigt givande dag.

Vi ser att du som är intresserad av att vara med under dagen studerar termin 7 eller 8 på Stockholms universitet eller Uppsala universitet. Du har ett intresse för och vill lära dig mer om förhandling och är nyfiken på en karriär inom affärjuridik. För att ansöka bifogar du CV, betyg och en kort motivering på max 150 ord varför du ska få möjligheten att delta denna dag. Antalet platser är begränsat till 30 deltagare. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18/9. Vid frågor kontakta Sofia Tinglöf på sofia.tinglof@vinge.se eller 010 614 3381.

Du kommer att få ett besked ifrån oss senast den 21/9 om du blivit antagen. Varmt välkommen med din ansökan!

Sofia Tinglöf

HR-koordinator / HR Co-ordinator

Arkiv
bottom of page